Gość Katarzyna Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mam 17 lat i miałam operacje usunięcia narośli po poperacji przepukliny pachwinowej prawostronnej skośnej.Ból się coraz bardziej nasila że niekiedy nie da się wytrzymać z bólu mój lekarz przepisał mi tabletki olfen 75 ale powoli przestawają działać.Co mam dalej robić mój lekarz powiedział że będzie konieczna 3 operacje w sierpniu.Ile razy mogą powtarzać się te narośle i czy od tych tabletek można się uzależnić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Niestety, jeśli to są jakieś np. nerwiaki, które powstały po podrażnieniu nerwów po operacji, po ich np przecięciu to mogą nawracać się wielokrotnie. Trudno ustalić jak często, chociaż ryzyko ich zmniejsza się systematycznie w miarę upływu czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler2 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Od tych tabletek nie uzależnia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi