Gość Aneta Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam mam 15 lat i często odczuwam kłucie w okolicy serca.Problem występuje już parę lat i teraz jest silniejszy.Robiono mi EKG ale nie stwierdzono niczego. Czy powinnam się zgłosić do jakiegoś lekarza zrobić badania czy to jest coś poważnego ?? Dodam że prawie cały czas mam zimne stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Oczywiście o problemie trzeba poinformować rodziców i najlepiej skonsultować się z kardiologiem. Trzeba jednak zdawać sobie sprawę z tego, że takie kłucia mogą być zwykłą neuralgią czyli podrażnieniem samoistnym nerwów obwodowych. Takie dolegliwości same ustępują z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękuję *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi