Gość Wojtek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Od 3 tygodni zauwazyłem przy podcieraniu odbytu, ze mam małe plamki krwi na papierze toaletowym. Na poczatku myślałem, ze podrazniłem sobie czy cos takiego, ale tydzien temu zauważyłem, ze bardzo blisko odbytu mam jakby narosl ciemno fioletowa jakby siniak. Nie jest ona wypukla jest raczej plaska i własnie zauważyłem, ze z tego leci mi ta krew. Nie wiem jak to mam napisac po prostu jest umiejscowiona blisko odbytu. Co to moze byc? Czy to cos groznego np.rak? Prosze o szczera odpowiedz bo bardzo sie tym martwie a do lekarza dopiero pojde za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zmiana ta sugeruje krwawiący żylak odbytu. Żylak nie musi być uwypuklony, może być płaski. Bardzo często żylaki krwawią i mają sinawo-fioletowe zabarwienie. Na pewno należy z tym problemem udać się do lekarza i to najlepiej chirurga, żeby dokładnie zbadał dotykiem i ocenił co to jest. Zapewne wystarczy włączenie tylko leków o miejscowym działaniu (ewentualnie dodatkowo doustnie), aby dolegliwości ustąpiły. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piterr Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja tez mam taki problem tylko ze mi to wyrusł jakis guz i leci mi z niego duzo krwi nie wiem co mam z tym zrobic to bardzo boli prosze o jakas rade z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tylko wizyta u chirurga ogólnego i to pilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 u siebie zauważyłem dokładnie to samo, mała fioletowa jakby krostka. na papierze toaletowym zauważyłem krew, jednak jej ilość jest znikoma. nie odczuwam bólu. nie co gdybać tylko lecieć do specjalisty, mam nadzieję że to nie będzie nic powaznego, co Pan o tym sądzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 mam 18 lat zauwarzylem na odbycie guzek wielkosci pestki wisni. pojawil sie nagle, nie krwawi nawet bardzo nie boli. co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 to znowu ja. chcialbym dodac iz juz kiedys mialem cos takiego lecz w przeciagu miesiaca samo zniknelo. tym razem jednak jest znacznie wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anatol Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja również mam 18 lat i identyczną sytuację jak przedmówca... Proszę o odpowiedź, poradę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi