Gość MTG Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam, ostatnio podczas meczu poczułem lekki ból w lewej pachwinie grałem z ty bólem jakiś czas, na drugi dzień ból nasilił się i w tej chwili boli mnie podczas chodzenia np. jak wstanę po łdlższym siedzeniu czy po wstaniu z łóżka, boli np podczas schylania się i załatwiania w toalecie. Jak rozchodzę ból to przestaje boleć. Czy to zwykłe naciągniecie pachwiny czy może przepuklina?? Dodam, że nie wyczuwam żadnego zgrubienia w okolicy pachwiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Z opisu Pana dolegliwości raczej wynika, że jest to zwykłe nadwyrężenie mięśni, które mają przyczep w okolicy właśnie pachwinowej. Prawdopodobnie bóle ustąpią jeśli ograniczy Pan wysiłek fizyczny na okres około tygodnia. Jeśli do tego nie dojdzie radziłbym raczej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi