Gość Mariola Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dzień dobry. Mam 15 lat i chciałabym się dowiedzieć czy mam jakąś chorobę nerek. Ponieważ w ostatniu kilku dniach bolą mnie plecy w okolicy lędźwiowej i nie wiem co zrobić.!? Boję się, że mam chore nerki, ale nie wiem co zrobić,czy iść do lekarza czy zażywać jakieś tabletki. Proszę o szybko pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Aby ocenić czym spowodowane są te dolegliwości trzeba o tym problemie poinformować rodziców i udać się na bezpośrednie badanie do lekarza. Lekarz zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Takie dolegliwości mogą być związane np. z patologią w zakresie układu moczowego, ale także i układu nerwowego (bóle neuralgiczne samoistne lub zmiany w kręgosłupie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MMMMMM Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie jest to prawdo podobnie choroba nerek ja także miałam tego typu dolegliwości ale nie wykryto żadnej choroby i także nie podano żadnego skutecznego leku dopiero sama zaczęłam szukać czegoś co może mi pomóc i znalazłam matę relaksacyjną firmy Turbo-Plast jest to rewelacyjny produkt który naprawdę mi pomógł polecam go każdemu kto ma problemy z bólem kręgosłupa rwy kulszowe czy zwyrodnienia polecam również stronę internetowa www.turboplast.com. naprawdę warto skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi