Gość Karol K Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam Mam 17 lat i chodze na siłownie. Dziś zaczołem odczuwać kłucie w prawym biodrze. Z tego co wyczytałem może to być żylak powrózka nasiennego. Dodam jeszcze,że ból pojawia się sporadycznie,tylko jak stąpam prawą nogą. Nic innego mnie nie moli. Na ile procent ( około) jest to wyżej wym. choroba ?? Jak to nie żylak to co ? I czy siłownia ma z tym cos wspólnego ? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Raczej skierowałbym swoje podejrzenie na przepuklinę pachwinową, a nie żylaki powrózka nasiennego. Aby cokolwiek więcej napisać na ten temat musiałbym Cię zbadać, dlatego radzę z tym problemem udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol K Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo. Ale od świąt nie ćwicze a kłucie pojawiło się wczoraj,czy to ma związek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Powstanie przepukliny nie musi być związane z wysiłkiem fizycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol K Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 A leczenie takiej przepukliny wiąże się z operacją czy istnieje inna możliwość ? Oczywiście jutro udam się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aneta Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 cześć mam na inię Aneta.Mam 19lat.Od dwóch tygodni boli mnie bok czuje takie kucie nad pieśsią lewą.Co mam zrobić czy mam iść do lekarza czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zło Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie idz do learza. Po co? podaj lepiej nazwisko i adres. Twoje hobby tez bedzie mocne w diagnozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi