Gość adrian Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wyrzyna mi się dolna lewa ósemka (tak przynajmniej myśle bo to samo dzieje się na górze). Jednak po tygodniu od pierwszych objawów bólowych (krótkie i co jakiś czas, czyli np co 3 dni) ósemki nie widać a czuje jakby bolało mnie dziąsło koło siódemki. Czy to oznacza źle wyrzynającą się ośemke ? po prawej stronie wyrzneła mi się ósemka i to dobrze ale po lewej na razie nic... Wiem że muszę udać się do dentysty ale chce się troche uspokoić.. Ile się wyrzynają takie ósemki z dziąseł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mnie się wyrzynała kilka miesięcy, co jakiś czas bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja też mam problem z ósemkami. Od tygodnia wyrzyna mi sie jest taka malutka ale strasznie mnie boli dziąsło, nie wiem co mam z tym zrobić ale na dentystę nie mam czasu. Macie jakieś pomysły na domowe sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi