Gość Małgorzata Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Mam pytanie dotyczące mojej babci. Stwierdzono u niej raka jelita grubego, miała operację 3 tygodnie temu, wycięli jego kawałek. Nie ma założonego worka, ponieważ nie było takiej konieczności. Od operacji ma ciągłe parcie i oddaje biegunki niewielkiej ilości kilka lub kilkanaście razy na dobę. Bardzo boli ją odbyt, ma założony plaster z mofriny, jednak to nie przynosi efektów, nie ma już siły. Moje pytanie dotyczy tego jak można jeszcze pomóc babci. Jest bardzo chuda, nie ma na nic siły i wprost nie może wytrzymać z bólu, nie może siedzieć, ani leżeć. Bardzo proszę o radę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 jak sie opróżniam to mnie boli w odbycie i czasami pokazuje sie krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niktt Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 może to coś poważnego związanego z jelitem? czopki!! a boli cię brzuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi