Gość Łukasz Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dzien dobry. Zwracam sie z prosba o pomoc i odpowiedz na pytanie. Dwa tygodnie temu przeszedlem operacje przepukliny mosznowej w znieczuleniu miejscowym. Nastepnego dnia ( po ok 20 godzinach ) zostalem wypisany do domu. W mosznie pojawil sie spory krwiak - na co bylem przygotowany. Zaczynam smarowac mascia z heparyna. Po 8 dniach bylem na zdjeciu szwów. Lekarz powiedzial ze wszystko jest dobrze. Zaniepokoila mnie jedna rzecz: podczas brania kąpieli sprawdzałem czy krwiak sie zmniejsza i w mosznie wyczuwane jest jedno jądro ( lewe, które jest lekko poniżej. Przed operacją prawe jądro teraz niewyczuwalne bylo czesto jakby schowane w przepuklinie. ) Proszę o informację czy mam się stresować opisaną sytuacją. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czesław Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Nie ma potrzeby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Przejebane jak bolka trampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jestem 16 dni po zabiegu i pojawił się ten sam problem, który Pan opisuje. Wszystko jest dokładnie tak, jak w Pana przypadku. Mam pytanie. Czy wszystko dobrze się skończyło, czy doszedł Pan do pełni zdrowia? Pozdrawiam i bardzo proszę o odpowiedz, bo sam się bardzo denerwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi