Gość kamila Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam, jestem 9 miesięcy po artroskopi, miałam nadżerkę rzepki średnicy 1 cm. Od jakiegoś miesiąca odczuwam uporczywy ból kolana szczególnie gdy jest w pozycji zgiętej. Kolano strzela mi w trzy strony : jak zginam, prostuję i na boki. czy tak powinno być ? Od tygodnia słyszę przy zginaniu oprócz strzelania to jeszcze chrupanie czegoś w kolanie. czy tak powinno być ? co powinnam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 czy tak powinno być ? - na pewno nie, może to świadczyć np. o patologii w zakresie łąkotek lub dalsze uszkodzenie chrząstki rzepki czy tak powinno być ? co powinnam zrobić ? - na pewno nie, radzę w tej sprawie pójść na badanie kontrolne do ortopedy najlepiej tego, który Panią prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 ja jestem po artroskopii chodziłem przez 2 tygodnie normalnie teraz cały czas strzela mi w kolanie i nie mam pełnego wyprostu a robiona artroskopie miałem w sierpniu czy to jeszcze raz bedzie trza robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ja mialam altroskopie robiona w 2009 roku. Trzy tygodnie temu mialam druga i kolano nadal strzela i przeskakuje boli okropnie. Czekam na zastrzyki w kolano. Rehabilitacja nie jest wskazana. A mam II stopien chondromolacji rzepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi