Gość Robert Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Panie doktorze miałem w ubiegła środę zabieg sfinkterotomię w związku ze szczeliną odbytu oraz wycięto mi wzgórek wartowniczy.Narazie odczuwam bardzo intensywny ból w tej okolicy.Ile czasu mogą trwać takie bóle po zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 witaj miałam to samo powinno cie bolec przez pare pierwszych dni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi