Gość Szymon Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam. od czsu gdy miałem jakieś 10 lat bardzo mi było widać żyły u nóg. Nie byłem szczupły, wręcz przeciwnie lecz od ostatniego roku schudłem ok. 15 kg. Teraz ważę 60kg przy wzroście 165. Dalej mam bardzo widoczne żyły nie tylko u nóg ogólnie na całym ciele, jednak u kończyn te żyły są aż wypukłe. Nie odczuwam jakiegoś bólu lub dyskomfortu, ale mi to przeszkadza. Nie wiem czy to coś ma wspólnego, ale po kąpieli pod prysznicem dostaję sinych i czerwonych plam na całym ciele (na nogach tylko sinych) prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa.w Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Radze pojsc do przychodni naczyniowej.Polecam szpital w poznaniu na ul.Dłogiej.Dobry specjalista to dr.Słowiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi