Gość Sylwia Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam. Mam takie zapytanie od pewnego czasu czyli około 3 lub 4 miesięcy przed miesiączkowaniem mam straszne bóle kości ogonowej. Podczas okresu to się nasila do tego stopnia że z wielkim bólem wykonuję różne sprawności ale największy ból wtedy sprawia mi siadanie. Czym to może być spowodowane i co z tym robić? Będę wdzięczna za udzielenie informacji i odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Te objawy trzeba przeanalizować z ginekologiem. Mogą one sugerować występowanie endometriozy skoro bóle skorelowane są z miesiączką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Współczuję też mam takie bóle przed i w trakcie miesiączki i jak wstaje to okropnie boli lub chodzę. I jutro idę do ginekologa a mam dopiero 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi