Gość Mirek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam Zdarzył mi się typowy przypadek - poślizg na lodzie. Upadek zamortyzowałem ręką. Po całym zdarzeniu nie mam siniaków, jest lekka opuchlizna ale niepoki mnie silny ból przy skręcaniu ręką - taki ruch jak robią dzieci przypominający *wkręcanie żarówki*. Poproszę o info czy nie jest to podejrzenie złamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Bez badania bezpośredniego trudno mi określić. Takie jednak objawy raczej wskazują na zwichnięcie w stawach nadgarstka niż na złamanie. Najlepiej byłoby w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi