Gość Tomek Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam 14 i pół roku. Mam problem ze zsunięciem napletka zarówno podczas wzwodu jak i bez. Tworzy się tylko taka mała dziurka i widać jak coś jest przyczepione do żołędzia w miejscu cewki czy jak to się nazywa dokładnie tej dziurki która oddajemy mocz. Podpowiem tylko że jeszcze mój penis się nie rozwiną proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mam 13 lat. Na samym dole żołędzia napletek jest zrośnięty z nim. Czy muszę się z tym udać do lekarza? Czy sam mógłbym go zsunąć bez żadnych uszkodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napletek to zloo !! *o Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Twoi rodzice powinni to zauważyć jak byles maly, teraz udaj sie do chirurga to ci to odetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi