Gość Karolina z Poznania Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam!! W dzieciństwie przeszłam ostre zapalenie wyrostka robaczkowego.... Bardzo bym prosiła o przetłumaczenie rozpoznania......Appendioitis acuta phlegmonosa.Peritonitis tu nie jestem pewna tego słowa ciroumsoripta.Ascesus cavi Douglasi.Supuratio vulneris.. Dodam że przeszłam to w wieku pięciu lat,,w tej chwili mam 27.... ,,Ale jest to dla mnie bardzo ważne !!! Dziękuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Oto tłumaczenie: Ostre ropne zapalenie wyrostka robaczkowego. Ograniczone zapalenie otrzewnej. Ropień jamy Daglasa. Zropienie rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi