Gość Jakub Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Dnia 1 lipca 2010 roku skręciłem lewy staw skokowy. Dostałem w szpitalu gips na trzy tygodnie. Po upływie trzech tygodni gips został zdjęty,lecz ja do tej pory (16.02.2011) odczuwam ból w tej stopie. Nie mogę jej postawić pod pewnym kątem,nie mogę biegać,mam problem z jazdą na rowerze. Czy to coś,z czym warto wybrać się do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Radziłbym w tej właśnie sprawie udać się na kontrolę do ortopedy. Taki stan może świadczyć o przetrwałym zwichnięciu stawu skokowego. Być może konieczne okaże się kontrolne wykonanie RTG tego stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi