Gość Angelika Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Trenuje sporty walki i ostatnio w czasie treningu przeciwnik kopnol mnie po prawej dolnej stronie plecow, okolice kregoslupa. Natychmiast poczulam bardzo dotkliwy bol i zwolnilam sie do domu. Minely 2dni, a ja czuje ogromny bol jakby mi sie cos wbijalo w skore w miejscu uderzenia, przy ruchu, niemoge rowniez spac na prawej stronie, czuje bol przy chodzeniu, a nawet kichaniu. Moge ruszac konczynami lub lezec na lewej stronie wiec czy moze byc to tylko obicie? Czy jest mozliwosc zlamania? Jak poznac i co robic? Od niedawna przebywam za granica i nie mam ubezpieczenia zdrowotnego. Wiec nie chce sie narazac na koszta lekarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axdek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Na początek radze zrobić diagnostyczne badania w celu zidentyfikowania i uszczegółowania patologi,Badania takie jak :RTG,MR,CT, jeśli nie znajdziemy patologi można sprUbować PET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi