Gość Wazektomia_w_waw Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Cześć, Wazektomię miałem 03.2019 w Warszawie. Podczas zabiegu z prawej strony okropny ból, jakby operator dotykał nerwów. Do teraz boli podczas delikatnego pukania w jądro, a wcześniej tego nie miałem. Dr każe czekać do 6 miesięcy. Od 3 tygodni mam lekki ból prawego dolnego brzucha, tak jakbym miał jakąś nitkę w środku. Od kilku dni promieniuje do pleców, na początku z prawej strony na dole, teraz chyba wszędzie na plecach. Jadę na ibupromie. Nie wiem czy doczekam do 6 miesięcy, ale lekarz ewidentnie to ignoruje. Może ma rację, ale moje problemy się raczej powiększają, a nie znikają. Objawy wskazują na coś z nerwem. Wazektomia była najgorszą decyzją w moim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wadim Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Choroby skórne na worku mosznowym zdjęcia =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/moszna-worek-mosznowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monikaaa35 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Cześć czy ktoś z Was robil odwrócenie wazektomii ze względu na przewlekły ból? Jeśli tak to gdzie? I czy ból ustąpił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Smyk Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Witam Jestem po wazektomi metodą Kanadyjską. Boli mnie podbrzusze czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi