Gość ola Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mam pytanie mim guzek z prawej strony pod pachą pewien czas a teraz mi wyskochyły z drugiej strony pod pachą nie wiem co to jest i sie boję proszę o pilną odp.ma 42lata co to może byc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Guzek może być powiększonym odczynowo węzłem chłonnym (przeziębienie), jeśli zaś powiększenie utrzymuje się przez dłuższy czas wówczas należy wykonać wycięcie takiego węzła na badanie histopatologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ariel Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja mam to samo. Pod jedną pachą mam dwa małe guzki a pod drugą mam jeden i tak juz od poł roku. Musze isc do lekarza mam 21 lat :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi