Gość Patryk Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam,mam 15 lat,od pewnego czasu na penisie mam tak jak by gęsią skórkę tyle ze jest ona cały czas jak zauważyłem idzie ciągle w górę druga sprawa.Dzisiaj zauważyłem że wyskoczył mi pryszcz na penisie */,gdy dotykam boli i jest dość duże.Czy pan wie może co zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To zapewne drobne zmiany typowe właśnie na penisie w formie zaczopowanych gruczołów łojowych czyli prosaki. Niewielki defekt kosmetyczny nie wymagający leczenia i nie mający znaczenia klinicznego. A ta zmiana bolesna w formie guzka to zapewne też prosak tylko w stanie zapalnym. Taki stan wymaga tylko należytej higieny osobistej i zmiana powinna powoli ustąpić w przeciągu 1-2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Dziekuje :), uspokoiłeś mnie.Bo juz sie zaczynałem bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam mam 15 lat i na penisie mam niby gęsią skórkę a niby kilka pryszczów... Dbam o higienę osobistą .. Wie pan co mam zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eskulap Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ta *gęsia skórka* to prawdopodobnie prosaki. Nie wymagają żadnego leczenia i będą się zmniejszać z wiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gówniana Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tyz to mam 24 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi