Gość Kamil Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jeżeli mam prostego penisa ,tylko zmienia kierunek na lewo i nie chce poziomo wyprostować się to mam problem jakiś z penisem? Będzie to szkodliwe ? Najlepiej daję panu link (rysunek w paincie ). Tak wygląda: http://img703.imageshack.us/i/fdsafaf.jpg/ Zgrzytam zębami.Czy posiadam pasożyty w brzuchu? Mam 16 lat .Wzrost 172.Rozmiar moich butów jest 46.Czy na ten wiek nie jestem za niski? Ćwiczę na siłowni,ale ćwiczenia które obciążają kręgosłup likwiduję z planu lub zmniejszam ich ciężar.Też się rozciągam kręgosłup,nogi.Czy to też ma jakiś wpływ(rozciąganie kręgosłupa) Czy będzie potrzebny mi Hgh(hormon wzrostu)? Czy NFZ funduje kurację hormonu wzrostu? Czy jest szkodliwy dla zdrowia i w jakim stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jeżeli mam prostego penisa ,tylko zmienia kierunek na lewo i nie chce poziomo wyprostować się to mam problem jakiś z penisem? Będzie to szkodliwe ? - raczej nie zauważam w tym żadnej nieprawidłowości Zgrzytam zębami.Czy posiadam pasożyty w brzuchu? - wątpię, prawdopodobnie ma to podłoże psychiczne Czy na ten wiek nie jestem za niski? - nie Czy to też ma jakiś wpływ(rozciąganie kręgosłupa) - bardzo niewielki Czy będzie potrzebny mi Hgh(hormon wzrostu)? Czy NFZ funduje kurację hormonu wzrostu? Czy jest szkodliwy dla zdrowia i w jakim stopniu. - kompletnie nie masz wskazań do takiego leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam mam 14 lat i mam problem z penisem. Podczas wzwod mam jakies 15cm ale moj penis do polowy jest prosty zas po polowie skreca mi dosc mocno na lewo. co mam z tym zrobic wstydze sie o tym powiedziec rodzicom.nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi