Gość Karolina Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam! Jestem dokładnie 20dni po operacji przepukliny pachwinowej(lewa strona,a mam obustronną) za pomocą siateczki. Po 2 tygodniach ból ustał, ale obrzęk nadal jest.Jakieś parę dni temu zaczęłam współżyć seksualnie(na forum pisze 3-4 tygodnie) a dziś biegać(żadne maratony czy tym podobne, po prostu jogging), ponieważ po operacji wydaje mi się że troszkę mi się przytyło. Czy są jakieś przeciwwskazania?Czy mogę sobie coś przez to uszkodzić? Po jakim czasie najlepiej byłoby zoperować drugą stronę? Proszę o poradę! Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Czy są jakieś przeciwwskazania? - nie ma Czy mogę sobie coś przez to uszkodzić? - raczej nie Po jakim czasie najlepiej byłoby zoperować drugą stronę? - po około 2-3 miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi