Gość Bogdan Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mam gruczolaka nerki prawej. W jaki sposób się go usuwa? Metodą laparoskopową, czy cięciem tradycyjnym ? Ile trwa taki zabieg ? Jak długo po zabiegu leży się w szpitalu ? Proszę o odpowiedź, gdyż lekarz kierujący mnie nie wiele mi powiedział. Gruczolak ma średnicę 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 W jaki sposób się go usuwa? - wycinając odpowiednią część nerki wraz z guzem Metodą laparoskopową, czy cięciem tradycyjnym ? - raczej cięciem tradycyjnym Ile trwa taki zabieg ? - około 2 godzin Jak długo po zabiegu leży się w szpitalu ? - 3-4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi