Gość Tomasz Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Podczas meczu w sobotę wieczorem zostałem uderzony (stopa o stopę).Na pewno nie jest to skręcenie bo mogę swobodnie ruszać stopą natomiast boli mnie teraz w okolicach śródstopia. Ból przy każdym kroku jest bardzo duży i promieniuje z prawej strony śródstopia na prawie całą stopę. Póki co obrzęku brak. Muszę iść do chirurga stacjonarnego czy wystarczy jakaś maść i kilka dni odpoczynku? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 To raczej jakieś stłuczenie stopy, które nie powinno wymagać interwencji lekarskie. Proszę spróbować zastosować bandaż elastyczny usztywniający stopę i żele przeciwbólowe i przeciwzapalne. Jeśli to nie pomoże należy w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi