Gość Marcin Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam od pewnego czasu pojawiło sie mnóstwo żył na moim penisie . Czasami zabolą lub ukują , dziwne uczucie. Wiem , że żyły u faceta to norma ale to co ja mam to chyba coś nie tak bo wystają itd : Byłem u dwoch urologów i nic nie stwierdzili natomiast ja dalej czuje , że jest coś nie tak. Miał ktoś coś podobnego ?? Prosze o wasze doświadczenia nie chce juz tracic kasy na urologów którzy po 5 minutach powiedzą wszystko ok. No ok zyły zyłami ale dlaczego czasami mnie zakuje ??? lub poczuje , na penisie jakiś bół delikatny ale zawsze coś . Zdjęcie zaczerpnięte z google. U mnie wyglada to prawie identycznie : http://bcfurrycub.tumblr.com/post/2954734826/can-i-get-this-on-my-mantle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Takie żyły na penisie to normalność, fizjologia. Nie budzi to niepokoju. Ból takich żył okresowy może świadczyć o stanie zapalnym. Takie stany zapalne leczy się np. przez zastosowanie leków miejscowo z zawartością heparyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Byłem u urologów mówiłem , że boli i nic nie zapisali. Jakie maści stosować ?? Aktualnie stosuje lioton 1000 i powiem ze podczas stosowania przez tydzień to nie bolało natomiast gdy odłożyłem maść znów zaczęło pobolewać czasem i kuć A jak wyglądają sprawy ze współżyciem ?? Ograniczyć czy zachować wstrzemięźliwość ? Czy w niczym to nie przeszkadza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Z maści właśnie polecam te z heparyną np. tą, którą Pan stosuje. Współżycie seksualne w przypadku takiej zmiany w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Pyt 1.Ile czasu mniej więcej trwa leczenie maścią ?? Jeżeli maść nie pomoże stosuje się inne środki leczenia ?? Pyt2. Podczas wizyt u urologów oraz mimo krotnego skarżenia się na ból żaden nie przepisał mi maści czy oznacza to , że zapalenie żył to nić groźnego ?? Pyt3. Skąd bierze się zapalenie tych żył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izu Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam mam podobny problem i te same pytania co zadał Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiku Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wiitam mam podobny problem z tym kuciem ,,, smaruje lioton 1000 przez tydzien 3 razy dziennie niestety nie pomaga nic . wiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patryk Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam wiadomo cos co to za kucie ?? mam podobny problem zdarza sie to kilkanascie razy dziennie po 1 sekundzie lub 2 na jedno zakucie czym to leczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi