Gość Adi Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam mam 15 lat i jak ściągam skórkę z penisa to mnie bardzo żołądź boli jak go dotykam a później z trudem mogę założyć skórkę powrotem dlaczego??I po dłużysz czasie jak nie ściągałem skórki to później jakby mi się kleił do żołędzia i nie mogłem sciągnąć do końca proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 To pewnie stulejka. Musisz porozmawiać o tym z rodzicami. Najlepiej, aby zbadał Cię lekarz i to potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ed Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Mnie też boli jak dotykam zołędzia a stulejki nie mam bo spoko moge sciagac skorke... */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOW Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 mnie też,boli tyle że ja miałem stulejkę, jestem miesiąc po zabiegu i wszystko jest ok, właśnie schodzą ostatnie szwy które same się wykruszają... Ale ból mam,.co robić w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi