Gość Ewelina Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam. Jestem młodą dziewczyną i prowadzę raczej średnio aktywny tryb życia. Mam problemy z krwawieniem i pieczeniem podczas oddawania kału. Od kilku dni (4-5) po wyjściu z toalety piecze mnie odbyt, a na papierze toaletowym zauważyłam niewielkie ilości krwi. Co jakiś czas, co 3-4 dni boli mnie brzuch, czuję jakbym miała skurcze jelit, żołądka, macicy... Sama nie wiem, bóle są krótkotrwałe aczkolwiek bardzo bolesne i przechodzą po paru głebszych wdechach powietrza... Czy w tak młodym wieku (17lat) mogą wystąpić żylaki odbytu...? Co powinnam zrobic? Prosze o odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czy w tak młodym wieku (17lat) mogą wystąpić żylaki odbytu...? - tak, mogą i zapewne są to właśnie żylaki odbytu Co powinnam zrobic? - najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem, on po badaniu wyjaśni przyczynę dolegliwości i wskaże dalsze podstępowanie (oczywiście wcześniej o tym fakcie trzeba poinformować rodziców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ... dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi