Gość Albert Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam jestem po operacji prawostronnej przepukliny skośnej pachwinowej z wszyciem siatki UHS. Mam pytanie czy ta siatka jest w szyta na zawsze czy bedzie ony wyjmowana?? czy po jakims czasie ona sie rozpuszcza?? co z nia wogóle sie dzieja?? dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Mam pytanie czy ta siatka jest w szyta na zawsze czy bedzie ony wyjmowana? - wszywa się ją na stałę czy po jakims czasie ona sie rozpuszcza? - rozpuszcza się ona częściowo po okresie około roku co z nia wogóle sie dzieja? - wrasta w sąsiadujące tkanki zabezpieczając i wzmacniając kanał pachwinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi