Gość sonia Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam cierpię na tachykardię,biorę leki Metocard zk przy braniu leków tętno mam miarowe i bicie serca rownież,nie odczuwam już złych doznań ze strony serca *ale tylko gdy biore leki* Planuje pilnie usunięcie zębów pod narkozą dokładnie 8 zębów i 3 korzenie.. Czy w mojej sytuacji mogę mieć narkozę? Tz czy osoba z tachykardia może mieć narkozę?Czy jest jakieś ryzyko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Czy w mojej sytuacji mogę mieć narkozę? - raczej w czasie uregulowania pracy serca za pomocą leków nie ma przeciwwskazań do znieczulenia ogólnego czy osoba z tachykardia może mieć narkozę? - jeśli tachykardia jest opanowana za pomocą leków to można Czy jest jakieś ryzyko? - zawsze ryzyko istnieje nawet u całkiem zdrowych osób, jednak ryzyko w tym przypadku jest znikome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi