Gość Magda Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam Jestem 2 miesiące po zabiegu laparoskopowego usunięcia woreczka. Od jakiegos czasu odczuwam ból w okolicy pępka po prawej stronie. Szczegolnie podczas marszu. Czym może być to spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 To raczej jakaś sprawa niezależna od przebytego zabiegu (może to jakiś nerwoból samoistny, podrażnienie mięśni). Jednak radziłbym w tej sprawie bezpośrednio udać się na konsulatcję do chirurga, aby wykluczyć przepuklinę w bliźnie w okolicy pępka po laparoskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nati Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja dostalam nagle klujacego bolu w okolicy pepka po 5 tyg od zabiegu. wystraszylam sie,ze moze to byc przepuklina. Lekarz po badaniu stwierdzil podraznienie nerwow, wiec odetchnelam. Przeszlo dopiero po okolo 5 dniach. Lepiej isc na konsultacje niz zyc w niepewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ASIA Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam Mam 30 lat i po USG okazało się że mam kamienie na woreczku żółciowym mają one 5mm czy w takim przypadku konieczna jest laparoskopia i czy będzie usunięty woreczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaro Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 zabieg jest konieczny. miałem w piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi