Gość Michał Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jak w temacie. Nie wiem czym to może być spowodowane. Ból jest lekki aczkolwiek niepokojący. Mam 18 lat. Dużo zjadłem (święta) i myślę, że może mieć to wpływ na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zrób sobie dietkę w dniu jutrzejszym to zobaczysz jak będziesz się czuł. Pewnie przesadziłeś:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość megdana Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 To masz problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medyk Józef Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Megdana to ty masz problem, ale nie martw się - twój problem nie dotyczy twoich nóg. :) Boli cie gościu trzustka - nie przesadzaj z jedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emma Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 z Prawej strony to raczej wątroba, gdyby z lewej to trzustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 mam to samo , boli mnie od roku co jakis czas,,, nigdy nie mam czasu iść do lekarza... ból jest miejscowy jakby ktos mi wbijał igłe w tym miejscu...do tego dochodzą trudności z oddychaniem... nie mogę złapać oddechu bo zaczyna boleć. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość róża Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 boli mnie z prawej strony pod żebrami już od około 3 lat. Usg nic nie wykazuję. Nerki czyste. Jest to kłucie ale nie cały czas. Np ukłuje i dwie minuty spokój, póżniej znowu. Sa dni kiedy sie to nasila ale nie boli aż tak żeby doprowadzało do łez. Aczkolwiek niepokoje się bo nie mam pojęcia co to może być. Może badanie odbytnicze by coś pomogło ale jego też się boję. Mam 22 lata i statystyki mówia że na raka jelita grubego to nie mam co liczyć. Mam taką nadzieję. Nic innego do tego bólu nie dochodzi. No może tylko tyle że w dniach gdy boli skóra jest napięta, naciągnięta wręcz. Dziwne uczucie. Macie jakieś propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ags Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 a moze to nerw sie usdowil lub nerwica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 mam to samo od 2 dni przy wiekrzym oddechu odczuwam ból przypominajacy klucie igła mama mi gadala ze to moze byc napuchniety jakis woreczek.. cos z watraby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbert Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 mam to samo . gdzie odpowiedz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wystepuje u mnie ucisk i kłucie w prawym podzebrzu, brak objawu murphiego i blumberga po tej stronie proba helmonskiego takze ujemna, nie boli przy macaniu i uciskaniu, czasem kluje mocniej czasem mniej, czy moze to być zwiazane z wiezadlami miedzyzebrowymi bo wydaje mi sie ze bol bardziej znajduje sie w zebrach niz pod nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olcia Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zjadłam dziś niewiele, a występuje u mnie ostry był pod żebrami. Jakby ktoś mnie kuł. Mam trudności ze złapaniem oddechu bo boli, a jak się śmieje z bólu zły do oczu mi napływają. Mam dopiero 15 lat i naprawdę się boje, że to coś poważnego :*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi