Gość Irek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam, bawiłem się nieco z dziewczyną nieprzeciętnie i zacisnęła mi jądra i penisa sznurkiem po czym doprowadziła mnie do orgazmu.. gdy sznurek się poluzowywał to go dociskała ... po ściągnięciu od razu na penisie dostrzegłem guz w miejscu gdzie był zaciągnięty sznurek .. Jest ok koloru ciemniejszego niż reszta skóry na członku.. a po jej rozciągnięciu widać zmieszane kolory: czarny i bordowy.. (koloru jakby ktoś pod oko dostał i miał śliwę). Czy to może być coś groźnego? Stało się to kwadrans temu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Myślę, że wytworzył się krwiak. Najlepiej zastosować żel z heparyną (np. Lioton 1000), aby przyspieszyć wchłanianie krwiaka (4-5 razy dziennie). Odradzam na przyszłość takie zabawy, można w ten sposób doprowadzić do martwicy niedokrwiennej członka co skończy się jego amputacją. Są inne, lepsze sposoby doprowadzania do orgazmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dzięki za szybką reakcję.. a równie szybko krwiak ustępuje.. wybulenie zniknęło.. jest już tylko kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 3-4 dni i powinno wszystko zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ostatnio mi po seksie z dziewczyna pojawilo sie na penisie jak by zadrapanie na wew. czesci skory z poczatku myslalem ze tak jest ... Ale widze ze teraz sie przenioslo na żąłędzia naprawde to wyglada jak by drapniecie ale to nie jest nie wiem co to moze byc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mam taki problem na penisie mojego chłopaka pojawił się krwiak prawie na samym czubku bardzo się martwimy co to może być.Proszę o szybką odpowied Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zrobiłem iniekcja w penisa z soli fizjologicznej i teraz lekko mnie boli zrobił się twardy guzek i widać gulke oraz lekka krzywizne. Czy ta golka zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebik Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Choroby prącia obrazy galeria =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi