Gość Matte Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Serdecznie, Mam stulejkę całkowitą. Chciałem zdecydować się na zabieg refundowany przez NFZ i tu moje pytanie: Czy na kasę chorych mogę zdecydować jak będzie wyglądał zabieg? Czy raczej będzie decydował o tym chirurg? Chodzi mi konkretnie o to że chciałbym mieć przeprowadzony zabieg obrzezania całkowitego - Low and Tight. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Czy na kasę chorych mogę zdecydować? - tak oczywiście można jak będzie wyglądał zabieg? - w szczegółach na ten temat opowie urolog, który będzie Pana operował, on wyjaśni i zaproponuje w jaki sposób można tą stulejkę leczyć, znieczulenie zazwyczaj do kręgosłupa, zabieg trwa około 30-45 min., pobyt w szpitalu 2-3 dni Czy raczej będzie decydował o tym chirurg? - raczej propozycje w tym względzie przedstawi operujący urolog, jemu trzeba zadawać takie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 jest tez znieczulenie miejscowe w żołędż.Zabieg trwa 30-45min, pobyt w szptalu 0 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matee Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie do *olo* a mianowicie czy mówisz też o zabiegu refundowanym na NFZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 trudno mi powiedziec czy taki zabieg jest refundowany bo ja byłem prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi