Gość Edyta Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Mój problem z piersią trwa już prawie 2 lata i już nie wiem do kogo mam z tym pójść.W okolicy sutka mam dziurkę małą,zbiera się w niej ropa i krew i tak mniej więcej raz w tygodniu mi to pęka i wylewa się.Następnie zasycha i potem znowu.Byłam już kilka razy u lekarza pierwszego kontaktu.Ostatnio skierował mnie do poradni chorób piersi,po zbadaniu stwierdziła Pani,że guza nie mam i skierowała mnie badanie USG.To badanie również nic nie wykazało,lekarz powiedział że wszystko jest dobrze.Byłam także u ginekologa i dermatologa,również nic nie wiedzą.Co ja mam z tym zrobić?Nie wiem do jakiego lekarza mam się udać,nie wiem jakie leki mam stosować.Proszę o poradę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Proszę w momencie, gdy Pani ma objawy (zbiera się ropa i wydziela) udać się pilnie na konsulatcję do chirurga. On po badaniu zadecyduje o odpowiednim sposobie leczenia (np. nacięcie, sączkowanie lub być może wycięcie zmiany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi