Gość Karol Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam. Otóż od czterech dni mam bóle. W piątek rano obudziłem się z bólem brzucha po prawej stronie, na dole - tam gdzie znajduje się wyrostek. Miałem problemy z napinaniem mięśni brzucha, poruszaniem prawej nogi. Lecz zignorowałem to. W południe zorientowałem się, że boli mnie również prawe jądro. Jest to taki *głuchy* ból - powodujący dyskomfort podczas chodzenia, siedzenia. Później około godziny 17 ból schodzi - zero śladu, tak jakby nic się nie stało. I tak przez sobotę i niedzielę - tylko, że ból jest coraz bardziej nasilający się. Nie wiem czy mam udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Takie dolegliwości mogą wskazywać np. na zapalenie jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi