Gość Alicja Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jestem 12 dni po usunięciu żylaków.Chirurg wykonał 40 nacięć,więc było tego sporo.Nadal trochę mam spuchniętą nogę w okolicach kostki,powyżej której również zostało wykonane nacięcie a poniżej kostki boli dosyć mocno nerw(tak stwierdził lekarz)Jaki jest potrzebny maxymalny czas aby ustąpiły po takim zabiegu wszelkie dolegliwości?Obecnie noszę rajstopy p.żylakowe I stopnia,czy mogę nosić również takie pończochy samonośne,jeśli było wykonane również cięcie w pachwinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Można oczywiście nosić pończochy samonośne i nawet radziłbym o II stopniu ucisku. Dolegliwości do 1-1,5 miesiąca po zabiegu powoli powinny się wycofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi