Gość Monika Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam, Mam 20 lat i od około tygodnia dokucza mi ból nadgarstka wręcz bym powiedziała że ból ma swój początek na końcu dalszym kości promieniowej.Gdy miałam ok 12 lat problemy z nadgarstkiem tak naprawdę się zaczęły,miewałam problemy z utrzymaniem czegoś w ręku czy też z najmniejszymi ruchami.Wiele lat lekarzy ograniczali się do usztywnienia ręki na ok 2 tyg,miałam wstrzykiwane sole fizjologiczne a następnie sterydy.Dopiero lekarz sportowy stwierdził że takie bóle są normalne w okresie dorastania,z tego co pamiętam stwierdził że to tak się coś w tym nadgarstku zrasta niestety nie pamiętam co.Ten ból ostatnio powrócił przy czym w danym miejscu widać co jakiś czas siniaki a to dziwne gdyż o nic się nie uderzam.Ruchomość jest zachowana choć bardzo wtedy ten nadgarstek strzela-nie wiem czy to jest normalne.Niepokoją mnie te bóle gdyż nie chce znowu przechodzić przez to samo a sprawność tej ręki jest mi potrzebna gdyż uczę się na masażystę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 to może być zespół cieśni nadgarstka musisz zgłosić sie do lekarza i zrobić badania diagnostyczne w celu zidentyfikowania tego przypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi