Gość przemek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam. Jestem w okresie dojrzewania i mam 15 lat. Moja krtań jest od jakiegoś czasu powiększona a szczególnie to tzw. jabłko adama. Ale inne chrząstki też budzą moje obawy. Dodam, że niekiedy jak chcę coś powiedzieć to się krztuszę i muszę przełknąć ślinę i jest już w porządku . Wiem, że innym ludziom moim wieku też się znacznie powiększają te okolice. Ale ja mam o wiele bardziej , nawet w szkole się niekiedy z tego śmieją. Czy w moim wieku jest możliwy rak krtani? bo czytałem ze najczęstszy wiek to 40-60 lat. i dodam, że niekiedy mnie to z lekka pobolewa, ale rzadko i chwile potem przestaje, ale i to mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axdek Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 musze zobaczyć jakieś zdj szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi