Gość Tomeek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam. Doktorze mam pytanie odnośnie podwyższonego poziomu bilirubiny, mianowicie czy stosowanie kropli do nosa Nasonex codziennie może mieć wpływ na stan bilirubiny w organizmie?O ile dobrze wiem krople są sterydami i stosuje się je przy zapaleniu nosa. Zastosowałem dietę zgodnie z doktora zaleceniami,intuicyjnie odstawiłem krople na tydzień i bilirubina spadła do poziomu 1,1 Czy odstawienie kropli odegrało tu jakąś rolę? Interesuję mnie to, ponieważ wkrótce czekają mnie badania wojskowe Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Takie krople zawierające steryd rzeczywiście przy długotrwałym stosowaniu i w dużych dawkach mogą mieć szkodliwy wpływ na funkcjonowanie wątroby. Radziłbym nie stosować tych kropli w dużych ilościach i przewlekle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi