Gość Małgorzata Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam! Będę miała operację zastarzałego pęknięcia krocza po porodzie od pochwy do odbytu. W odbycie brakuje mięśnia. Mam słabe trzymanie stolca. Lekarz powiedział, że odszukanie mięśnia będzie trudne. Nie wiem czy tylko samo zszycie pęknięcia coś pomoże? Ile czasu spędzę w szpitalu po operacji? Po jakim czasie blizna się zagoi? Od kiedy będę mogła współżyć? Jak przygotować się do operacji? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Małgosiu czy tzn, że po porodzie po pęknięciu nie zszyli cię od razu, czy po prostu rozeszło się teraz. Ja też pękłam łącznie z odbytem, ale teraz po 8 miesiącach w końcu doszło wszystko do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Został założony jeden szew, który pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi