Gość Ewa SZ Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Mam pytanie;od jakiegos roku wyczówam mały guzek po prawej stronie na szyi za uchem ,on ciągle jest tych samych rozmiarów nieraz sie zmniejsza i jest twardy i nieboli [niewiem moze przyczyna jest to ze 2 lata temu przebiłam sobie ucho i po przekłuciu bardzo dlugo sie to goiło do dzisiaj niemoge zadnego kolczyka nosic bo zaczyna bolec i swedziec ucho]Niewiem co z tym dalej robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czy badał to już jakiś lekarz? Jeśli nie, dobrze aby taką zmianę zobaczył i zbadał lekarz. Prawdopodobnie skieruje Panią również na badanie usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna F Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Mam 13 lat mam na szyi za uchem gózek około 6cm i za każdym ruchem głowy ten gózek zaczyna strasznie boleć.a pod tym gózkiem jest taki mały ooło 1cm który się porósza w lewo.prawo w góre i dół co mam robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Najczęściej w tym miejscu lokalizują się kaszaki. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga ogólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 mojemu chłopakowi dwa dni temu pojawil sie bolesny guz na uchem pod kościa jest bardzo siny i bolesny. zupełnie nie wiemy co z tym zrobic, służba zdrowia w naszym miescie jest załosna a nie stac nas na to by isc prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Być może to kaszak. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Nie ma innej możliwości zdiagnozowania tego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Mam dziwny guz za lewym uchem. Byłam już u lekarza ale on stwierdził że to zwykle zniekształcenie, co prawda nie boli, ale mam wrażenie jakby się powiększał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi