Gość D. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam, Od wczoraj odczuwam bol i lekkie problemy z oddychaniem. Po duzym wysilku fizycznym zlapal mnie straszny bol po prawej stronie brzucha, mialam zawroty glowy , prawie doszlo do omdlenia. Atak bolu trwal ok 20 minut po czym czulam sie bardzo slabo , mialam problem z otworzeniem oczuc - przewracaly mi sie zrenice. Dzis czuje dyskonfort i male zgrubienie pod prawa piersia - sprawia wrazenie pecherzyka powietrznego, czuje sie dosc slabo. Dzis dostalam okres, ale nigdy nie mam zadnych dolegliwosci miesiaczkowych. Dodam tylko, ze w lutym mialam robione badanie usg i wszytsko bylo w porzadku. BArdzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Być może to tylko taki nagły miejscowy ból neuralgiczny spowodowany samoistnym podrażnieniem nerwu obwodowego. Jeśli dolegliwości ustępują nie ma powodu do niepokoju. W razie utrzymywania się dolegliwości lub ich powtarzania się radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi