Gość Ewa Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam, mój problem wygląda następująco: 2 tygodnie temu mialam wycinanego włókniaka z piersi, po zdjęciu opatrunku zauważyłam stwardnienie pod blizną, jest dość rozległe i nieco boli. Poza tym zauważyłam, że przy nacisku z sutka leci mi krew. W ten sam dzień zadzwoniłam na chirurgię, gdzie wycinano mi guzek (w razie pytań kazali dzwonić), ci przekierowali mnie do kliniki, gdzie został rozpoznany. Tam pielęgniarka kazała przyjechać zaraz na następny dzień. Gdy przyjechałam, pobrali tylko próbkę krwi z sutka i powiedzieli, że odezwą się listownie w sprawie wyników. Niczego więcej się nie dowiedziałam, dlatego proszę o poradę, co to może być. Dodam, że mieszkam w Anglii. Cały czas czekam na wyniki i zżera mnie strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Trudno mi określić co może być powodem takiego stanu bez bezpośredniego badania. Być może sprawa jest całkiem prosta. W miejscu po wyciętym włókniaku powstał krwiak, który opróżnia się przez uszkodzone przewody mleczne wychodzące na szczycie brodawki sutkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi