Gość Justyna Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mam pytanko do Pana czy przy nerwicy ma się bóle w klatce piersiowej(ucisk,pieczenie), bóle głowy (migrena)i bóle uszów(kłucie)?Bóle klatki piersiowej mam różne i każdego dnia.Żyje z tym bólem prawie rok czasu:-(i się straszne męcze.Miałam robione ekg i echo serca wyniki wyszły ok poza szybkim i nierównym biciem serca.Ciśnienie mi częstko skacze.Czy przy nerwicy ekg klatki piersiowej coś wykaże?Czy usg serca jest dokładniejszym badaniem?Czy ekg wykaże chorobe wieńcową serca,zawały itp?Z góry dziękuje Panu za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam pytanko do Pana czy przy nerwicy ma się bóle w klatce piersiowej(ucisk,pieczenie), bóle głowy (migrena)i bóle uszów(kłucie)? - przy tzw. nerwicy wegetatywnej takie objawy właśnie mogą wystepować Czy przy nerwicy ekg klatki piersiowej coś wykaże? - nie Czy usg serca jest dokładniejszym badaniem? - w niektórych schorzeniach serca tak Czy ekg wykaże chorobe wieńcową serca,zawały itp? - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi