Gość natala Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Miesiąc temu bez żadnych bóli dostałam silnej biegunki[pomarańczowa woda]wzięłam loperamid,ustąpiło do 4luźnych stolców.po 3dniach wypiłam piwo i z prawej strony na pod wątrobą na wysokości gdzie mam szew po laparoskopii woreczka wyskoczyło mi coś jakbym trzymała jakiś organ rękami tylko skóra mnie dzieliła to było dziwne uczucie i bolało,od tamtej pory boli cały czas z przerwami czasami przeszywa pod łopatkę.usg nic nie wykazało.tydzień biorę scopolan i tez nie pomaga.Proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka79 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mam podobne problemy, rok temu miałam laparoskopem usunięty pęcherzyk żółciowy i od roku mam jazdy. Nagły, gwałtowny ból pod mostkiem przechodzący w skurcz na całą jamę brzuszną + wymioty żółcią. Dodatkowo od tygodnia odczuwam dyskomfort z prawej strony pod żebrami, ciężki do określenia (można to porównać jak ktoś od środka by się rozpychał), byłam wczoraj na USG. Diagnostyka obrazowa w normie.Lekarze nie potrafią mi pomóc a ja nie wiem co już robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natala Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 to jeszcze raz ja zrobiłam gastroskopię i wyszło że mam przepuklinę rozworu przełyku i bakterię hp+.Ale czy te bóle to od niej bo są niżej niż zaczyna się przełyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi