Gość Adam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam jakieś 4 lata temu ortopeda stwierdził u mnie skoliozę boczną kręgosłupa. Rzeczywiście mam wypięte prawie biodro gdy stane * w wygodnej dla siebie postawie*. Lecz ostatnio doszedlem do wniosku że gdy podłozylem sobie 2 centymetrowy klocek stoję prosto ! rowniutko oraz symetrycznie !!. niestety nie moge nosic az takich grubosci wkladek w bucie. Najgorsze jest to że boą mnie wsyzstkie mięśnie na zmianę przez przeciążenie lewej nogi (mowa o mięsniach nogi) i moge sobie pozwolic na coraz mniejsze spacery. Dzis wrocilem z bolem sciegna w kolanie po SAMYM WYRZUCENIU ŚMIECI czyli jakis spacerek max 20 metrów. Gdy wlozylem sobie do klapków w ktorych chodze po domu cztery wkladki zamszowe jest mi wygodniej i stoję prosto ale nei da rady abym je nosił w normalnych butach. Prosze o pomoc bo szkola sie niedlugo zbliza a ja umieram z bólu po godzinnym przebywaniu na dworzu. Naprawde blagam o pomoc co mgoe zrobic w takiej sytuacji. Jak te nogi wyrownac ! (przepraszam za ewentualne błędy rtograficzne bądź literowki ale jestem dyslektykiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi