Gość Ismena Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam serdecznie! Mam 20 lat. Od grudnia borykam się z problemem bólu brzucha po prawej stronie, w okolicach wyrostka robaczkowego. Był to jakby ogromny skurcz na początku. Byłam w szpitalu, wykonano mi serię badań (USG, badanie krwi oraz moczu) na oddz. chirurgicznym, następnie badania ginekologiczne ,ale przyczyny bólu nie stwierdzono. Ból z prawej strony następuje co jakiś czas jest to kłucie, jakby cały nerw i promieniuje do odbytu. Kilka dni temu doszedł mi ból w nadbrzuchu po lewej stronie, w okolicach żeber. Bole pod zebrem promieniuja - jest to jakby takie klucie szpilki czy gwozdzia w zebra, w strone plecow. . I pojawia się seriami co kilkanaście, kilkadziesiat minut. W nocy 2 razy budziłam się z powodu tego bólu. Teraz na zmianę boli nie po prawej i lewej stronie. Nie chorowałam na żadne przewlekłe choroby. Jedynie, co może być istotne to to,ze od dzieciństwa cierpię na skoliozę oraz dokucza mi co pewien czas ból kolan. Bardzo proszę o opinię, co to może być. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 radze zrobić kolejne badania MR,RTG Z KONTRASTEM LUB PET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 przypuszczam że bóle mogą mieć związek z wyrostkiem to może być ostre lub przewlekłe zapalenie wyrostka robaczkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi