Gość iwona Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam mam na imię Iwona. mam bardzo poważny problem w dzieciństwie przeszłam chorobe hirschsprunga w tej chwili mam 27 lat i od jakiegoś roku czasu pojawiły się problemy z wypróżnianiem ale to nie jest raz na trzy dni tylko u mnie jest tak że ja nie mogę się załatwić nawet mieiąc czasu po tym okresie pojawi się kilka stolców i znowu 3 do 4 tygodni nic czuje się już bardzo żle bżuch mam już tak duży jak bym była w 7 miesiącu ciąży żadne diety mi nie pomagają i leki przeczyszczajace też. prosze o pomoc co bym mogła zrobić żeby sobie pomuc czekam na odpowiedz z góry bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 cześć, też mam na imię Iwona i też przechodzę przez tę chorobę, mam 23 lata. odezwij się do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi