Gość Aleksandra Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Pod lewą pachą, od 2 miesięcy, mam wyczuwalny guzek i całe miejsce jest jakby spuchnięte, widoczne jest powiększenie. Lekarz rodzinny też zauważył i stw.,że wyrażnie się wyczuwa guzek. Dostałam skierowanie na USG. Wynik: *Nie stwierdza się powiększonych węzłów chłonnych*.Czy jest więc wszystko dobrze czy też guzek może być tak umiejscowiony, że na USG nie widać?Dziękuję, Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zrób szybko mammografię, to może być guzek przerzutowy. Podobną sytuację miałam w listopadzie, jestem już po usunięciu guza i teraz szukamy ogniska nowotworu. Nie zwlekaj, rób badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dziękiuję, Ty też miałaś USG i nic nie wykazało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi